Onze titels

Via onze websites www.opanoma.nl, www.viaella.nl en www.toekomt.nl bereiken we dagelijks duizenden ouderen. Geen betuttelende artikelen, maar inspirerend, humoristisch of informerend.

Wie bereiken wij?

Wij bereiken 55 plussers. Vaak kritische ouderen, die je niet zomaar iets wijs maakt. Ouderen, die levenservaring hebben, sociale contacten en familie heel erg belangrijk vinden, en als je het vertrouwen gewonnen hebt, heel erg loyaal zijn.

Echte levensgenieters

Deze ouderen genieten van het leven. Ze hebben altijd hard gewerkt en hebben, in deze fase van het leven, eindelijk tijd om leuke dingen te ondernemen en van de kleinkinderen te genieten.

Beslissers voor hun ouders

Tegelijk zorgen ze ook voor hun ouders, die steeds langer thuis willen blijven wonen. Hen helpen ze met het online verzamelen van informatie voor het nemen van belangrijke aankoopbeslissingen.

Online zeer vaardig

Deze babyboomers zijn heel erg actief op het Internet. Met onze ervaring hoe je ouderen prikkelt, waar ze zich online bevinden en hoe je ze verleidt om jouw website te bezoeken, helpen we jouw marketingdoelstelling te bereiken.

Adverteren

Adverteren bij House of Grey? Een slim idee!

Via onze platformen kun je duizenden ouderen bereiken. Maar wil je daadwerkelijk dat deze lezers ook in beweging komen (jouw verhaal lezen, jouw site bezoeken, of iets van jou kopen) dan is het verhaal en de aanpak belangrijk.

Waar wij goed in zijn, is jullie boodschap zo vertellen dat het onze lezers prikkelt en uiteindelijk in beweging brengt. De daadwerkelijke vorm hangt af van het doel dat je wilt bereiken. Wil je enkel meer naamsbekendheid, of het verbeteren van jouw vindbaarheid in Google? Dan volstaat een advertorial of een displaycampagne.

Wil je meer impact, dan is een uitgebreidere campagne aan te raden. 

Een enkele advertorial is al beschikbaar vanaf EUR 175,-. Meer weten? Stuur een email of bel 06 45336897