Werken bij House of grey

Op dit moment zijn we op zoek naar:

Online content specialist

Online Marketeer (stage)

Over House of Grey

House of Grey is een jong online marketingbureau en uitgever die zich richt op ouderen. Wij helpen organisaties ouderen te bereiken en impact te realiseren.


Dit doen we met een ondernemend team van online experts, content specialisten en bloggers die er van genieten om hun verhaal te delen met leeftijdsgenoten.

Onderdernemend, creatief en gezellig. Zo laat de sfeer op kantoor zich het best omschrijven. In de zomer lunchen we met z’n allen buiten in de tuin, in de winter verplaatsen we ons naar de sfeervolle lunchhoek met – voor de koffieliefhebbers – een Italiaanse espressomachine.

Het team

Lisette Graat

Online Content Specialist

Mascha Alberts

Online Content Specialist

Nick Wevers

Founder en Online Marketing Specialist

Irvin Appiah

Online Marketing Specialist

Wie zoeken wij?

Naast de vaste krachten, werken we met een poule aan stagiaires. Vaak zijn deze stagiaires herintreders of carrièreswitchers. Dus geen schoolverlaters, maar juist onderdeel van de doelgroep waar wij ons op richten. Zij benaderen ons, omdat ze ervaring op willen doen op het vlak van online redactiewerk en online marketing.

De ervaring en gedrevenheid van deze door de wol geverfde stagiaires heeft sterk bijgedragen aan de groei van House of Grey. Dit is van grote waarde voor ons. Stagiaires leren niet alleen van ons, maar wij leren ook van stagiaires. Wij nodigen dan ook deze carrièreswitchers en herintreders van harte uit om te solliciteren op de vacatures die wij vacant hebben.

N.B. Dit betekent natuurlijk niet dat je niet moet reageren als je wél vanuit jouw opleiding een stageplek zoekt. We horen ook graag van jou!